Tým – “Bobři” – Rafting – Vltava – Pozorování vltavských mostů

Zlatá expedice 2022

Expediční tým: Bobři – Aneta, Eva, Hanka, Jarda, Karolína

Průvodce naší expedicí

Co ty a expedice?

Aneta, 21 let

Jelikož už to byla třetí expedice, tak jsem věděla do čeho jdu, i když jsem se toho teď bála. Nejtěžší pro mě bylo odloučení od rodiny a od dcery. Zjistila jsem, že jsem zase o něco komunikativnější než dříve. Poznání nových lidí a nových míst bylo jen plus. Celkově bych expedici zhodnotila na výbornou.

Eva, 23 let

Zlatá expedice byla suprová, poznala jsem skvělé lidi a zažila spoustu nových zážitků. Bylo super, jak jsme mezi sebou komunikovali a pomáhali si. Poprvé jsem stanovala někde takhle v kempu a vydržela suchou toaletu, na to snad nikdo nezapomeneme. Myslím, že mi to dalo hodně do života. Díky všem byli jste skvělí.

Hanka, 22 let

Ze všech tří expedic, které jsem zažila, byla za mě zlatá nejlepší. Ty čtyři dny jsem prožila se skvělou partou, se kterou doufám, že vyrazíme i někam mimo na další výlety. Pomáhali jsme si, poznali jsme další krásná místa v Česku. Zpočátku jsem se toho trochu obávala, ale nakonec všechno bylo skvělé! Užili jsme si to a jsem opravdu ráda, že jsem se do programu Dofe zapojila. Nabrala jsem nové zkušenosti a hlavně poznala nové lidi, kteří mi opravdu přirostli k srdci.

Jarda, 21 let

Expedice za mě byla skvělá. Poznal jsem nové lidi a získal zkušenost jak jezdit na raftu. Budu rád, když tuto partu znovu uvidím.

Karolína, 24 let

Zlatá a zároveň poslední expedice v rámci Dofe pro mne byla skvělou zkušeností. Jsem ráda, že jsem expedici prožila s tou nejlepší partou lidi. Navzájem jsme si byli oporou a pomáhali si.

Komentáře jsou uzavřeny.