Tým – “Kanci z Unhoště” – Uvidíme, co dokážeme. Procházka historií Tetín, Svatý Jan pod Skalou, Karlštejn

Stříbrná expedice 2023

Expediční tým: Stříbrná Unhošť – Adrian, Jáchym, Josef, Mikuláš

Průvodce naší expedicí

Co ty a expedice?

Adrian, 19 let

Expedice byla fajn, moc jsem si to užil, jsem rád, že jsem jel s dobrou partou. Občas jsme zabloudili, ale vždycky jsme se dostali na správnou cestu a bylo vše oukej. Doufám, že zlatá, příští rok bude stejně super, jak letos. Děkuji všem za skvělý víkend.

Jáchym, 17 let

Expedice byla luxusní. Bylo krásné počasí a památky byly super. Cesta byla příjemná a akorát tak dlouhá aby jsme se v pohodě vrátili zpět do kempu. Děkuju a budu se těšit a zlatou.

Josef, 19 let

Expedice byla suprová, bylo to fajn chodit po památkách a dozvídat se nové informace. Trasa byla dobře naplánována, protože jsme chodily hodně v přírodě. Děkuji všem i vám paní Zachová, za skvělý zážitek.

Mikuláš, 17 let

Tak za mně byla expedice něco jiného než jsem čekal. Samozřejmě jenom v tom dobrém 🙂 mluvím teď jen za sebe, ale myslím si, že i kluci cítí, že nás ty cesty sblížily. Nevěděl jsem, že se dá toho tolik prožít, za pouhý tři dny. Až budu starší, tak určitě na tyto časy budu vzpomínat v dobrém. Hlavní dík paní Zachové, protože bez ni by se tohle nemohlo nikdy uskutečnit. Ps, už mi nikdy nedávejte mapu do ruky.

Komentáře jsou uzavřeny.